به گزارش روابط عمومی در مورخه هفدهم مردادماه همزمان با سالروز خبرنگار نشستی با اصحاب رسانه و با حضور شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر شهمیرزاد صورت پذیرفت.

در این نشست خبری که در روز خبرنگار صورت پذیرفت ضمن تجلیل از خبرنگاران مهندس محمد صالح لقمانیان بر اساس درخواست یکی از خبرنگاران به گزارش اهم اقدامات شهرداری شهمیرزاد در هفت ماه گذشته پرداخت.

شهردار شهمیرزاد از این شهر نمونه گردشگری بین‌المللی به‌مثابه یک شهر بدون دفتر گردشگری نام برد و گفت: این در حالی است که همه شهرهای نمونه بین‌المللی گردشگری براساس قانون و تصویب هیئت وزیران باید از دفتر میراث‌فرهنگی و گردشگری برخوردار باشند.

به گزارش روابط عمومی: محمدصالح لقمانیان با گلایه از آنچه بی‌توجهی مسئولان ذ‌یربط به آثار تاریخی شهمیرزاد می‌خواند، اظهار کرد: متاسفانه شهمیرزاد با وجود همه ظرفیت‌ها و جاذبه‌هایش مورد غفلت قرار گرفته است.

لقمانیان اضافه کرد: البته اداره میراث‌فرهنگی و گردشگری و صنایع‌دستی در شهرستان مهدیشهر وجود دارد اما برخلاف قانون که به صراحت بر لزوم ایجاد دفتر گردشگری در شهرهای نمونه گردشگری بین المللی تاکید شده، این شهر همچنان فاقد چنین امکانی است.

وی به وجود شیر قلعه که یک قلعه باستانی در شهر نمونه گردشگری بین‌المللی شهمیرزاد است اشاره کرد و افزود: این قلعه باستانی نماد تاریخی این شهر است اما متاسفانه با وجود پیگیری‌های زیادی که صورت گرفته تلاشی در جهت حفاظت و بهره‌مندی مردم از مزایای این اثر تاریخی صورت نگرفته است.

لقمانیان با بیان اینکه یک اعتبار ناچیز که به مثابه یک قاشق شکر در یک آب‌انبار است به این اثرتاریخی اختصاص یافته است تصریح کرد: احیای راه‌ دسترسی به این اثر تاریخی می‌تواند به رونق گردشگری در این شهر کمک شایانی کند.

وی با بیان اینکه شهرداری شهمیرزاد آمادگی خود را برای هزینه‌کرد ۲۰۰ میلیون تومان برای ایجاد این جاده دسترسی اعلام کرد گفت: گذشته از این یک سرمایه‌گذار علاقه‌مند شهمیرزادی نیز آمادگی خود را برای تقبل ۷۰درصد هزینه و دستمزد کار باستان‌شناسی در این قلعه باستانی اعلام کرد اما دریغ از یک حمایت موثر که بتواند به احیای این ظرفیت ارزشمند تاریخی کمک کند.

شهردار شهمیرزاد با بیان اینکه نگهداری و حفاظت این قلعه وظیفه ذاتی میراث فرهنگی است خاطرنشان کرد: متاسفانه متناسب با جایگاه یک شهر نمونه بین‌المللی گردشگری، به شهمیرزاد اعتبار تخصیص نمی‌یابد.

وی با اشاره به بازسازی میدان ۵۰ ساله شهمیرزاد به عنوان یکی از قدیمی‌ترین نمادهای شهری در شهمیرزاد گفت:مرمت و بهسازی میدان امام خمینی(ره) شهمیرزاد به همان صورت اولیه صورت پذیرفته است.

لقمانیان با اشاره به برخی خدمات این شهرداری در ۷ ماهه اخیر گفت: شهرداری را با ۱۶ میلیارد تومان بدهی مانده شش ماه اضافه کار معوق شده تحویل گرفتیم اما خوشبختانه با همت پرسنل و همکاری و تعامل خوب شورای اسلامی شهر در حال حاضر حقوق پرسنل بروز شده و علاوه بر اجرایی شدن پروژه‌های نیمه‌تمام، دو میلیارد تومان نیز از بدهی‌ها پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه شهرداری شهمیرزاد مثل بسیاری از شهرداری های کوچک با مشکلات جدی مالی روبرو است افزود: با این همه همت مضاعف همکاران سبب شده که دستاورد خوبی در این مدت داشته باشیم.

وی از انجام ۵۰۰۰تن آسفالت در این شهر خبر داد و گفت: انجام ۳۰۰۰مترمربع کفپوش و پیاده رو سازی، توسعه زیباسازی و جذابیت‌های بصری شهر، بهبود سیستم روشنایی، انجام امور زیربنایی و المان‌سازی،شروع پروژه بزرگ و زیر ساختی بلوار شهید کلاهدوز جهت روانسازی و ایمن سازی ترافیک شهری، خط کشی خیابانها و رنگ آمیزی سرعت گیرها، اجرای جانپناه سنگی در خیابان ساحلی و بسیج،کاشت انواع گلهای تزیینی وفصلی و دائمی و کاشت بیش از دو هزار عدد درختان توت و گردو و نارون از دیگر پروژه‌هایی بوده که اخیرا در این شهر عملیاتی شده است.

در پایان مراسم با اهدای لوح تقدیر و هدیه ای از خبرنگارانی که شهرداری و شورای اسلامی شهر شهمیرزاد را در ایفای رسالت خود یاری می نمایند تقدیر شد.

فهرست